Cégünkről

Szűcs László vagyok, a Neimar Reál Kft társtulajdonosa. Cégünk 25 éve van jelen a hazai építőipar területén, és eddig több mint 130 lakás ill. családi ház felújítását, kivitelezését végeztük el, mondhatni teljesen probléma mentesen. Ezért is merünk munkáinkra 3 év garanciát adni!

Az összes kollégánk szakképzett magyar, profi szakemberek, akik minden nap munkájukkal felelősen a legnagyobb szakértelemmel járulnak hozzá, hogy megbízóink a lehető legmagasabb szintű munkát kapjanak. Főbb kivitelezési területünk Budapest és Pest megye.

Munkáink során különböző igényeknek igyekeztem mindig megfelelni. Ezért összekovácsoltam egy magasan képzett szakemberekből álló csapatot, akik szorosan együtt dolgozva a megrendelő igényeihez igazodva látják el feladatukat. Követjük az aktuális trendeket, mind az anyag, mind a kivitelezési oldalon. Egy lakás felújítás nagyon összetett feladat, több szakember gárda közös, összehangolt munkáját kívánja, így nagyon fontos, hogy mindig naprakész cég végezze ezeket a feladatokat. Maximálisan jellemző ránk hogy pontosak vagyunk, bármilyen változtatást, előre egyeztetjük a megrendelővel, tisztesség, becsületesség, rugalmasság jellemez minket. Minden munkát úgy végzünk el, mintha a sajátunkat csinálnánk.